FAQ & Support

Heeft u vragen? Lees hieronder de FAQ en voel je vrij om ons te contacteren met al uw vragen.

Eerst en vooral is het geen kwestie van wat ons anders maakt, integendeel, we zijn de eerste met een online platform waar je alle informatie over een onderneming kunt vinden. Ook kan je bij sommige van onze diensten een virtuele bezoek brengen.

Er zijn 3 prijs categorieën;

  • 150 euro per jaar. Dit is alleen geldig voor de volgende categorieën: haar en beauty, taarten en desserts, jurken, bruidstylistes, fotografen, muziek en autoverhuur.

  • 300 euro per jaar. Dit is geldig voor alle feestzalen en locaties, catering / traiteur en autoverhuur. (incl. 360 tour op eigen profiel)

  • 450 euro per jaar. Bij dit pakket kan men tot 3 vermeldingen plaatsen voor een vaste tarief. 

Nee. Je bent volledig vrij om te stoppen wanneer je maar wilt. 

Aangezien wij een potentiele bereik hebben van een 100.000 bezoekers per jaar mag je een enorme zichtbaarheid van je online aanwezigheid verwachten. Daarnaast maken we ook constante reclame via Google, Facebook en ook Instagram. Ook zorgen wij voor offline reclame. Denk maar aan het bestickeren van trammen en bussen, posters plaatsen bij de bushaltes, advertenties in brochure en nog veel meer..

idea

Algemene vragen

info@justeasy.local

Heb je een algemene vraag of is er iets onduidelijk? Aarzel dan niet ons te mailen. We staan van maandag tot zaterdag van 8u tot 18u tot je dienst.

Partnerschap

partner@justeasy.local

Had je graag een voorstel gedaan ivm partnerschappen of gewoon graag eens samen aan tafel willen zitten, aarzel dan niet ons te mailen.

Hulp nodig met je account?

support@justeasy.local

Indien je vragen hebt of onduidelijkheden zijn ivm jouw account aarzel dan niet ons te mailen. We staan alle dagen tot u dienst.

Ontvang mail en telefoon aanvragen gericht op jouw bedrijf

Vertel ons wat meer zodat wij je alle informatie kunnen opsturen.